Custom Glitter Text

Wednesday, November 21, 2012

Rindu pada seseorang...

Assalam... 


Lama dah tak update blog. takde mood lak.. tetiba pagi ni rasa rindu pada anak dara aku sorang ni.. kakak ikut opahnye balik ipoh ari ahad lepas. tu pun opah nak bawak adik gak tp aku tak bagi sebab nanti sunyi lak aku kat sini.. kakak ok jer kat kampung. siap cite mkn durian kat kebun atoknye.. awal bln 12 ni baru kami balik ipoh ada kenduri sepupu kahwin, amik kakak balik kL sekali. jadi la, merasa 2 minggu duk kampung.. lama2 tak boleh gak, adiknye pun asik tanya mana kakak. sian lak... 

kakak duduk tengah

adik
mujur le ada budak kuat mkn ni pengubat rindu..... huhu....... sayang anak2 ibu......



8 comments:

  1. sama la ngan saya kalau c kakak tu dok kampung, mmg rindu je sentiasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ibu ngan anak kan.. mesti ingt punyer..

      Delete
  2. hihi skang mcm tu kan.cuti skolah anak2 balik kampung....merasa la jadi budak kampung.best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mamaelly. saya masa kecik2 dulu camtu la..

      Delete
  3. windu gak... windu nak blik kg...
    padahal baru blik mggu lpas... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik le lagi weekend ni... johor pejam mata dah sampai.. heheh...

      Delete
  4. ...tak biasa berenggang dgn anak kan :D

    ReplyDelete