Custom Glitter Text

Thursday, November 1, 2012

Hatiku berbunga...

Assalam..,


korang nak tau tak nape tajuk entry aku kali ni 'hatiku berbunga'? kalau korang tak nak tau pun aku nak bagi tau gak.. sebabnye... permohonan cuti aku pada 14 & 16 november ni dah lulus.. heheh... tq bossss.... best2x... so, aku akan bercuti selama 6 hari bersambung ngan cuti perayaan deepavali + awal muharam + sabtu & ahad. kalau ikutkan nak je aku amik 12 november tu, lagi le panjang cuti aku kan? tapi, tak jadi le.. tamak sgt tu... kang ade lulus, jd tak lulus lak... mengikut pada perancangan, ceewaahhh... pada tarikh tersebut, family mertua ngan abg ipar aku dari ipoh nak dtg ke kL. tapi jadi ke tak itu blm dapat dipastikan lagi.. ape2 pun aku memang berhajat nak bawak anak2 pi jenjalan sebab dh janji ngan anak dara aku kalau result exam hujung thn cemerlang dan dpt maintan kelas no. 1 thn dpn, ayah ngan ibu bwk gi jenjalan cuti sekolah nanti. Alhamdulillah, anak dara aku dah buat yang terbaik dan tidak menghampakan ibu dan ayahnye. so, janji kami kena tunaikan.. tgh decide ngan mr. hubby nak ke mana.. 

mungkinkah ke sini?
v
v


atau ke sini?
v
v



ke sinikah?
v
v


ke kat ke sini erkk?
v
v



jgn2 kat sini jer...
v
v
v


sudahnye main mainan dlm umah jer...


    hihi... sian anak2 ibu... tak kan nak main mainan kat umah jer... boring la kan... nanti ibu ngan ayah bwk jenjalan k..... ape pun, semoga ape yang dirancang berjalan dengan lancar.... 

3 comments:

  1. pergh!!!!! saje wat jeles nieh... borang dah ada depan mata tapi x tau nak isi nombor berapa.. huhu

    erm, anak2 pi melaka wonderland main air, mak pak pi langkawi shopping..... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... jgn jeles erk.. isi cpt, jgn x isi...

      Delete
  2. amboi...raye sakan ek deepavali nih..hahahaha

    ReplyDelete