Custom Glitter Text

Friday, March 16, 2012

My Anniversary

14 Mac 2012. Anniversary aku yang ke 8 thn.. semoga ikatan perkahwinan aku ngan hubby, Mohd Salleh kekal bahagia hingga ke hujung nyawa... ditambah dengan kehadiran sepasang cahaya mata yang menjadi pelengkap dan penyeri hidup kami sekeluarga... cewahhh.. ayat tak hengat... semoga thn ini atau thn dpn akan bertambah lagi rezeki kami utk menimang cahaya mata lagi... heheheheheh......



Birthday kakak

10 Mac 2012... Hepi bezday to my daughter, Nur Hadira Amalina @ kakak yang ke 7 thn... semoga anak ibu dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, berjaya dalam kehidupan dan menjadi anak yang solehah.... planning nak celebrate besday kakak tak menjadi sbb umah putus bekalan air masa banjir teruk tu... 4 ari takde air... tp sebab dah janji ngan kakak nak celebrate, aku panggil je kawan2 kakak yang dekat ngan umah. saje nak bagi kakak seronok. beli le kek, KFC bucket ngan snek.. air pun aku beli yang botol. pinggan ngan cawan pun beli yang pakai buang jer.. senang.. nak basuh kang, guna air lak...






Thursday, March 8, 2012

Video Banjir Di Ampang

pg td, sblm gerak ke ofis sempat la aku rakam 3 video peristiwa 07 MAC 2012 untuk tatapan anda....

video
video
video

peristiwa 07 Mac 2012

Hujan lebat bermula jam 6.30 petang hingga 9.00 malam menyebabkan kawasan umah aku, lembah jaya utara, ampang dinaiki air hingga paras bumbung rumah. banjir yang aku rasa paling teruk sejak aku duduk kat ampang. Alhamdulillah, kawasan rumah kami selamat sebab terletak di atas bukit tp semua terperangkap sebab jambatan runtuh dirempuh air yang deras.. aku sempat gak snap gambar, mlm kejadian dpt snap sekeping jer sbb sesak ngan org lagi pun ujan masih turun lagi. gambar lain2 tu aku snap pg ni sementara tunggu org repair jambatan lain sblm gerak gi kerja....  












Subhanallah... ini semua ketentuan dari-Nya... semoga keluarga yang ditimpa bencana ini tabah dan sabar menghadapi dugaan ini....


Monday, March 5, 2012

Opening ceremony

Assalam..

Opening ceremony? utk ape tu ye? haaa.....

Pada 1 Mac 2012 telah berlangsungnye Opening Ceremony 11th Conference ASEAN Ministers Responsible For Information. fuhh... panjang berjela, jenuh nak nyebutnye...bos department aku, Encik Ibrahim Ismail dijemput hadir sama. last minute, dgrnye tempat byk kosong.. bos pun ajak le anak buahnye join sekali. tgk je la gelagat kitorang dapat makan free kat hotel Royale Chulan... heheheh...









erkkk... alhamdulillah.. kenyang............. lain kali bos ajak ler kitorang lagi erk....