Custom Glitter Text

Tuesday, December 18, 2012

Ahli keluarga baru kami

Assalam.. 

Alhamdulillah.. tanggal 12.12.12 (tarikh cantik tu..) kakak ipar aku selamat melahirkan putera sulungnya melalui proses pembedahan di Putera Medical Centre. baby seberat 3.2 kg tak nak lahir normal sebab kepala besor bebenor, ukur lilit 37cm. haishh... byk akai ni... ape2 pun, syukur sbb ibu dan anak selamat dan sihat. so, tahniah buat abang aku dan isterinye. 
Baby diberi nama Muhammad Khalish Aryan bin Airil Azuren. mak su doakan semoga khalish diberi kesihatan yang baik, membesar menjadi anak yang soleh, bijak dan menghormati orang disekelilingnya. amin.... jom kita tgk gambar baby...  

v
v
v
v
v


alolo... tomeynye....


lenanye khalish tido...

kakak dira pun nak tumpang tido sblh khalish

pandainye khalish pandang kamera.. good boy... 
daddy ngan mummy khalish pun nak interframe gak..

  

2 comments:

  1. Waahh..dah pandai isap botol...cumel btl khalish nih...

    ReplyDelete
  2. laaa ingat adik hadif...

    meh join contest kat sini

    ReplyDelete