Custom Glitter Text

Friday, October 5, 2012

jenjalan ke sunway pyramid

Assalam...

bestkan pi jenjalan kat sunway pyramid.. blh main ice skating.. lame betul dah tak ke sana. zaman bercinta dulu selalu la pi sana tgk wayang. heheh... ok, ari selasa lepas aku bersama 4 org kawan ofis ke sunway pyramid convention center. kami dijemput untuk sambutan hari wanita kebangsaan 2012. majlis dirasmikan oleh YAB Perdana Menteri Malaysia. kita layan gambar k....

v
v
v
v


cuci mata ngan 2 gambar ni dulu k...
v
v
v
v
v












mkn mesti ada k...





nak tau ape isi dlm beg purple tu?? see....

v
v
v


beg sebesar ini..

bila dilipat2, jadi sebesar ini. cantikkan?
beg comey kaler pink. sila sengetkan kepala k... 
ini la isi dlm beg comey pink tu. first aid utk aku sorang jer...
eh, silap lak.. yg ni x muat nak isi dlm beg.. hihi.. jgn mare...
buku nota kecil 

buku2 panduan mengenai wanita

 sori erk... mesti lenguh kepala korang sbb dok senget2 kan... gambar2 tu aku dah rotate tp ngape ntah tak nak lak ngikut. k, tu jer citenyer. sekian....



13 comments:

  1. hah penat weh kepala nak nengok gambo... tapi yang x muat dalam beg tu ok jerk pulak yerk, x payah nak rotate2 dah ada pemberat... hehe

    gurau jer yerk tuan badan yerrrrr...

    ReplyDelete
  2. ekekeke... cute jer kan... tu pose paling menawan...

    ReplyDelete
  3. POYO nye yg gmbo mkcik posing sensorang tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik yang pakai bj putih tu kan.. dia memang poyo..

      Delete
  4. bukan yang baju putih tu....tapi tuan punyer blog ne...hihiiiiii

    ReplyDelete
  5. akhirnyer.....dapat jugak membalas...hahahaaaa

    ReplyDelete
  6. waaaaaaa.....byk pulak comment baju putih...nampaknyer baju putih tu boleh bagi anugerah...."Pusat" hihihihiiii....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. laaaaa baru nak tambah lagi.....
      dah TAMAT pulak... huhu

      Delete
  8. Wahhhh..meriahnye!
    Best la dpt join event cmni. ^_^
    Wah anum dah sarat ye. Comel je. Hihi

    ReplyDelete
  9. bila nk letak gambar baru kiter....:)

    ReplyDelete