Custom Glitter Text

Thursday, October 4, 2012

Aku gi stadium tgk bola?

Assalam...

haa.... cam x caye je ngan tajuk kat atas tu.. caye jgn x caye... mr. hubby dapat free tiket tgk perlawanan bola sepak piala Sultan Selangor antara selangor dgn singapura kat stadium melawati, shah alam. mr. hubby pun ngajak le aku ngan anak2 gi. memula cam malas sbb aku ni bukanlah peminat sukan bola sepak ni. tp utk x menghampakan mr. hubby, aku ikut je la lg pun nak bagi anak bujang aku tu merasa tgk bola secara live sbb dia memang suke tgk bola kat tv. so, sabtu malam ahad tu bergerak la kami ke shah alam. sampai sana parking x full lagi sbb kami gerak awal. masuk dlm stadium tu kami pilih tmpat duduk atas sket. anak bujang aku bkn main suka lagi. perlawanan dimulakan dengan veteran selangor vs veteran singapura. haa.. org lama main k... x lama pun dlm 40 minit jer. veteren selangor dikalahkan oleh veteran singapura dengan 1 - 0. lepas tu adalah persembahan nyanyian dari awie ngan ziana zain. dalam pukul 9.15 mlm bermula la perlawanan yg ditunggu2. masa ni dlm stadium memang dah penuh dan riuh ngan sorakan. ape yg penting, selangor berjaya menewaskan singapura, 3 - 1. aku? tgk mcm org xde perasaan... kehkeh... kita tgk gambar k.....

v
v
v
v

my hero begitu semangat 

penyokong selangor 

perlawanan belum mula

masuk padang dah

mr. hubby & anak2. kakak muka boring jer..

pic aku kena kecik sbb nmpak tembam bebenor

mula dah main.. 

rehat jap. persembahan dari pelajar sekolah.. pom pom kot... 

ada gak bunga api

bunga api lagi



yey.... selangor menang
k, tu jer.......
  

8 comments:

  1. bestnya!
    x pernah tgk bola secara LIVE

    ReplyDelete
  2. tembamnyew ibu haziq...hahahaha..dah2 makan cekodok tu kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tembam kat muke xpe, comel... ngee...

      Delete
  3. wah!!!!! ada bunga api, tu yang best tu.. tengok bola x penting, yang penting bunga api tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. ...lepas ni tgk bola kat bukit jalil plak...lagi happening :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti k intan balik jln jem lak...

      Delete