Custom Glitter Text

Wednesday, May 30, 2012

menu buke pose

Memandangkan pose ganti aku ni tak abis lagi 4 ari dari 8 ari, maka pada ari isnin bersamaan ngan 7 Rejab aku pun berpuasa le.. semangat nak masak punye pasal, pukul 5 tepat aku punch out, jln clear sbb cuti sekolah. sblm tu dah call anak dara kat umah minta kuarkan ayam dalam ice box. sempat le aku masak cincai2. nak tau menunye.....


tara....

ayam goreng rempah versi aku

sambal tumis ikan bilis + petai

bayam rebus

ulam timun. 
 Alamak, terbalik lak timun aku tu. takpe la, janji ade rupe timun. petua org lama2, kalau mkn petai mesti berulam ngan timun sbb nak nyahkan bau petai dari mulut.. satu lagi, sambal belacan lupe nak snap gambar. itu je la menu yg sempat aku sediakan....



4 comments:

  1. ...nanti masak sambal petai tu sekali lg dan bw sikit ke ofis. ngidam nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. nanti kita suruh puan roshaida masakkan. lagi sedap... hahaha...

      Delete
  2. tak tahan nengok sambal tumis petai tur...bila nak dapat rasa erk...

    ReplyDelete