Custom Glitter Text

Thursday, June 7, 2012

cuti2 malaysia

Hai hai hai.... ari ni baru dtg mood nak menaip kisah percutian 3D 2N kami last weekend. kami ke sana dengan berkonvoi 50 buah kete. perjalanan ambil masa dalam 6 ke 7 jam gak la... jauh rupenye tempat ni. anak2 aku le yang paling sonok sbb nak mandi pool.. cite saje tak bestkan kalau takde gambar.. 


v

v

v

v

v

v

v

v

v


sini le tempatnye....

Nak gambar lagik??? see.....

v

v

v

kami dapat apartment yang warna biru tu. dekat ngan water park
pandangan water park dari dalam bilik
water park lagi
big coconut splash @ water park
 bilik kami selama 3D 2N (ruang tamu di bhg. bawah)
bilik beradu di bhg. atas
 Ape2 pun, tempat ni memang cantik & best... kira puas hati la bercuti kat sini.. cite selanjutnya nanti erk.. gambar2 kat atas ni pun ehsan dari mr. google (hihi.. jgn marah aaa....) sbb gambar dari camera aku masih blm save lagi dlm pc. byk tu... ade dlm 400 kpg gambar. nak kena pilih dulu. tapi gambar2 kat atas tu pun sama je dgn keadaan dan situasi aku & family semasa berada di sana. cuma tak real la kan... nanti senang aku upload gambar2 aku sendiri erk.... 



7 comments:

  1. wah..... orang dok desaru pon x sampai lagi ni tau..... :(

    tapi byk review pasal hotel ni memang best, suatu hari akan ku jejak jua hotel ni..... x aci.....

    nak gambo! nak gambo! letak besar2 tau gambo tu nanti, baru puas tengok..... haha

    ReplyDelete
  2. ...as, engko nak tunggu gmbo ori, brjanggut la jwb nya hehe..
    ps: gmbo toto mana??? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. tunggu tumbuh janggut br letak. hahaha... psstt... gambo toto mane leh tayang..

      Delete
  3. syok nyer tgk water park nyer...x puas tgk gbr sbb kecik ler...

    ReplyDelete