Custom Glitter Text

Monday, May 28, 2012

cite hari minggu

Assalam....

Cuti sekolah dah bermula sabtu ri tu. kengkawan sume mesti dah ade planning memasing masa cuti sekolah ni kan? Ahad semalam aku bawak anak2 gi putrajaya sempena himpunan jutaan belia. memang meriah la, nak pulak jom heboh tv3 pun join sekali.. lagi la meriahnye.. aku sebenarnye malas nak gi bersesak2 ngan orang ramai tp sebab dah janji ngan anak bujang aku tu bising dok ulang nak gi jom heboh sebab tgk iklan asik kuar kat tv je.. kena la aku ngan hubby tunaikan permintaannya..

Sampai kat sana, fuhh... ramainye umat manusia. parking pun penuh. dapat lak parking jauh, menapak la kami 4 beranak dgn cuaca panasnye. mujur le pegi dah petang sket, jd xde la terik sgt. dah jenjalan sambil singgah n beli ape yg patut kat gerai2 jom heboh tu kami rehat lak. sambung lagi jln dan jln lagik..  ishh.. bila dah penat berjalan tu perut lapar lak. kat situ memang ade tmpt mkn, tp penuh. so, kami decide gi mkn kat alamanda. menapak le semula kami 4 beranak menuju ke parking kete utk ke alamanda mengisi perut yg dah lapar.

Lepas mkn, gerak balik ke kL, gi settlekan urusan keje hubby sket pastu gi hantar brg2 yg org order ke usj lak. sian anak2 memasing dah terlentok tido kepenatan n kekenyangan. sampai umah kol 1 pagi, gosok baju, kemas ape yg patut, tido.... oh ye, kat jom heboh tu aku tak snap2 pic pun sbb sesak sgt ngan org. x kose dah nak posing2. ade le sekeping je gambor ni ha...

ayah ngan heronye.. 
Weekend ni kami akan join konvoi xtreme WCM ke desaru, johor selama 3 hari.. nantikan cite seterusnye erk... heheheh..  

4 comments:

  1. hoho..... len kali hambek gambor bebanyok sikit yerk, leh cuci mata.. ha ujung minggu ni pi desaru erk?... nak itut.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. isshhh... mane leh ikot.. k masz kan atlet harapan utk sukan kat kelantan nnti..

      Delete
  2. ..sebeno y nak kabo nak gi desaru kans....ngeeeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane tau ni... nnti amikkan anugerah tu utk i k... nnti kita share..

      Delete