Custom Glitter Text

Friday, June 7, 2013

Naik ETS lagi

Assalam. 


Cuti sekolah dah sampai ke penghujung. malam ni aku ngan mr. Hubby akan gerak ke  ipoh untuk amik anak2 kami yang dah 2 minggu kat umah my PIL. Seronok betul anak2 ibu kat umah atok ngan opah ye.. tiap kali aku call, macam2 cite dari mereka. yang si adik asik la mengepau atoknye minta belikan mainan. atoknye pun ngikut je.. maklum la, tu sorang je cucu lelaki. ari tu sembang ngan my MIL bagitau si adik mintak duit 5 ribu kat atok nak beli kete control mainan. melampau betul anak aku sorang tu.. hahaha...  

Kami balik naik ETS train sbb malas nak drive. lagi pun nak elak duk dlm jem balik ke KL nanti. tiket aku dah siap beli dari minggu lepas lagi. 


tiket pergi utk aku ngan mr. Hubby

tiket balik - 2 dewasa 2 kanak

Semoga perjalanan pergi dan balik kami dipermudahkan....... Amin.... 


2 comments:

  1. bestnyer nak naik kretapi.....
    jangan lupa ole2 ekkk...
    hehe

    ReplyDelete