Custom Glitter Text

Friday, April 26, 2013

Grill Pan HIG

Assalam....


Kembali bersiaran setelah lama menyepi.. last entry aku pada 31 jan 2013 pasal mak.. Keadaan mak sekarang dah makin kuat tapi still terlantar. dah 2 bln lebih mak di rumah. aku ngan ayah lah yg menjaga mak. bila aku kuar bekerja, kami amik nurse dtg ke rumah utk menjaganya. mudah2an mak cpt sembuh dan boleh menjalani kehidupan harian seperti dulu.. Amin.... 

ok, berbalik pada tajuk entry aku ni, minggu lepas ade le akak kat opis ni gi outstesen ke langkawi. aku saje ler kirim grill pan @ pemanggang ajaib. sbb dgrnye kat sana murah. tak kisah la brand ape pun, janji namanye pemanggang ajaib. gitu le kekdahnye.. eh, terkuar ayat bos lak. tak sangka akak tu belikan gak, walaupun memacam tag yg dia charge kat aku, aku redho jer.. heheh.. TQ sis... dapat2 benda alah tu, aku pun wat le percubaan utk menguji tahap ketahanannye.. percubaan pertama aku berjaya.. yeay..... memang mudah dan cepat guna pemanggang ni. ajaib sungguh! sesuai dengan namanye... panjang dah aku membebel ni, jom kita tgk gambor2 kat bawah... 

v
v
v
v
v
v
v
v
v
vvv


kasi tgk kotak dulu
HIG Original.... ye ke?

kita terbalikkan dia...

bukak lak
hasil percubaan pertama, 'kambing panggang ajaib'

terliur tak????? 

minggu ni nak try panggang ayam lak. pastu ikan, pastu bla bla bla......... kirenye tetiap minggu le aku memanggang... best2x.......... yuhu................ 


k, sekian......

4 comments:

  1. nyum..nyummm.nyum...sedapnya...

    ReplyDelete
  2. eh eh, tetiba terasa macam mengidam ayam panggang plak.....
    berapa rege tu ana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngidam erk? aitha nak dpt adik ler tu.. rm55 jer k masz....

      Delete
  3. mmg terliur betul tgk kambing panggang ajaib ni...baik y akak tu yer tlg belikan hehe

    ReplyDelete