Custom Glitter Text

Wednesday, September 19, 2012

open department 'M'


14 September 2012 (Jumaat), department aku bergabung ngan 2 lagi department level 'M' sepakat untuk mengadakan majlis jamuan hari raya kat lobi ofis kami ni.. macam2 menu ada, bahagian aku ditugaskan untuk menyediakan menu soto, nasi impit, kuah kacang, rendang ayam & steamboat.. biar gambar je la yg bercerita k... 

majlis baru bermula

food station kami.. steamboat

tetamu yang hadir

tetamu lagi

pulut ngan rendang ayam

steamboat

aneka kuih muih

laksa johor

aneka biskut raya

promoter soto

4 mak dara

my bossss

ngan bossss

sape paling besor???

gembira sebab soto abissss

sape punye keje ni???

besttt...

Banyak lagi gambar tp rasanye cukup la yang ni jer.. kang korang jemu lak. ape2 pun, TQ kepada kengkawan yang byk membantu dalam menjayakan majlis ni & tak lupa kepada tetamu yang sudi hadir memeriahkan majlis ini. panjang umur, kita teruskan tradisi ini tahun depan lak erk... 





6 comments:

  1. di setiap gambar adew kak ana...hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade yang xde ler... cer tgk semula.......

      Delete
  2. Replies
    1. timah dah abiskan... dia tinggalkan sebijik jer......

      Delete
  3. erm, apsal ana nampak tinggi dalam pic yang ngan bossss tu, ke ko memang tinggi, ke aku yang x berapa tinggi..... x aci nieh kena beli high heel la balik nanti... haha

    ReplyDelete
  4. k masz kena terima hakikat yang saya memang tinggi.. aik? bkn ke dah ade high heel baru yang ringan tu?

    ReplyDelete