Custom Glitter Text

Wednesday, August 15, 2012

Akhirnya....

Assalam... pejam celik pejam celik lagi 3 ari dah nak raya erk.. kejap jer... nak share ngan korang, ari sabtu lepas aku berjaya gak wat biskut raya yang aku cite sblm ni kan.. tp sejenis jer... lagi 2 jenis tu rasa cam x sempat jer... raya aji la aku wat. hahaha.. yg order kat kengkawan opis ni pun byk dah rasenye.. nak tau biskut ape yang aku buat? tgk le koleksi gambar2 ni.. 

Bahan-bahan yang digunakan
Doh yang dah siap dibancuh 
Doh yang dah dibulat2kan
Hasilnye
Siap sudah biskut suji
Ari ahad ingat nak wat biskut mazola ngan cornflakes madu tp tak dpt wat sbb dari siang ke malam kuar cari baju anak-anak. mane la tau dtg kerajinan aku nak wat gak sblm balik kampung jumaat ni kan, nnti aku update kemudian k...

Sekian.. 

1 comment:

  1. nak cikit...tak pernah rasa biskut suji ana ni...

    ReplyDelete