Custom Glitter Text

Thursday, July 12, 2012

Beskal Tembikai Susu

Apa itu beskal tembikai susu? haa... 2 minggu sudah si kecik aku bising nak basikal. tp asik la dok sebut beskal tembikai susu. aku jenuh le nak membayangkan mcm mane la rupe beskal tembikai susu ni.. bila ditanya balik, pasti dia akan jawab dengan pelat "ala... basikal yg mcm tembikai susu tu..." tanya kat my hubby dia pun tak tahu. tanya lak si kakak, mujur le kakak ni memahami kehendak adik dia "ala ibu.. adik nak basikal warna mcm air tembikai susu..." La..... gitu rupenye... mane la dtg idea si kecik ni.. utk memenuhi kehendak si kecik yg byk songeh tu, aku n my hubby carik la beskal tembikai susu tu.. mujur le carik terus jumpa.. 

v
v
v
v
v
v
v
v
v


ini la Beskal Tembikai Susu

5 comments:

  1. Terliur tengok basikal tembikai susu tur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik??? biar betul kak as... tak kan tingin nak mkn beskal kot... haha..

      Delete
  2. ni bkn warna tembikai susu tapi ni warna timun...
    biar betul....hehehehehe...

    ReplyDelete
  3. haha, seb baik ada kakak yerk, kalu x, sampai ke sudah x tahu nak beskal ke nak tembikai susu...

    ReplyDelete
  4. mujur die cakap tembikai susu...kalau die cakap belimbing,sure kak ana bayangkan beskal tu bentuk bintang...wakakakakaka

    ReplyDelete