Custom Glitter Text

Friday, April 20, 2012

ape2 jer...

Assalam.... lama betul tak update blog ni... mood tak nak datang...

tetiba jer datang rajin jejari ni nak menaip, ape lagi teruskan.... 

di saat aku menaip ni tgh rehat panjang. maklum ler.. ari jumaat... PKT yang dirancang bersama sis intan ngan dang anom terpaksa dilupakan atas sebab2 yang tak dapat dielakkan... herrrmmmm.... frust aku....

weekend ni nak gi mane erk?? isshhh.. malas la nak wat PKT. tak jadi kang frust lagi aku ni.. tp yang pasti weekend ni nak sahut cabaran sis intan buat kek batik.. ek ellehhhh.... kek batik jer? ape ade hal..... ceeewaahhh... belagak le pulak. aku tau bagi yg pernah buat mesti ckp senang je kan.. tp masalahnye aku tak pernah buat.. takpe, akan ku buktikan... poyo jer. tunggu ari isnin ye sis... kalo senyap jer... paham2 je la erk...

tak tau nak taip ape dah.. google resipi jap aarrr....

babai....     


5 comments:

  1. erkkk...tak sabo nak tggu ari senin... :))

    ReplyDelete
  2. kek batik????? wah dah terbayang2 depan mata dah ni.. xx jadi lah mc ari snin nieh.. hehe

    ReplyDelete
  3. jangan lupakan daku di sini..nak jugak...

    ReplyDelete
  4. salam kenal. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete